Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Battlefield 2142

Tre nye fra Battlefield 2142

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Battlefield-serien nyder stadig en succes hos den krigshungrende del af Pc-publikummet og der er vist ikke tvivl om at Battlefield 2142, der som titlen antyder, forgår et godt stykke ude i fremtiden, kan være præcis det der skal til for at binde dem fast til tastaturet og musen i adskillige måneder mere.

Nu er der landet tre nye screenshots fra spillet og den står endnu engang på mechs, soldater med højteknologiske våben og pansrede køretøjer. Battlefield 2142 lanceres senere på året til Pc.

Battlefield 2142
Battlefield 2142
Battlefield 2142

Relaterede tekster

Battlefield 2142Score

Battlefield 2142

ANMELDELSE. Skrevet af Steen Marquard

Kejseren har fået nye klæder, og de sidder forrygende på ham. Battlefield skifter endnu engang kulissen ud og går amok...

3
Battlefield 2142 genoplives

Battlefield 2142 genoplives

NYHED. Skrevet af Mikael Jensen

Det ti år gamle fremtidsskydespil Battlefield 2142 er igen blevet bragt til live. Det originale spil blev lukket ned i 2014, da onlinedelen brugte Gamespy's servere, hvis...Indlæser mere indhold