Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Grid

Tre nye spil slutter sig til Stadia Pro

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Selvom det lod som om at Google ville positionere Stadia Pro-abonnementets samling af gratis spil ligesom PlayStation Plus og Xbox Games With Gold, med en lille håndfuld gratis spil der skiftes ud hver måned, så har det i stedet vist sig at være lidt mere ligesom Instant Game Collection.

Det betyder at der hele tiden kommer nye til, imens der forsvinder en en gang imellem, men samlingen vokser hele tiden. Nu har Google afsløret via et blogindlæg, at yderligere tre spil slutter sig til Pro-abonnementet i næste uge, mens at én titel forsvinder.

Mere specifikt kommer Grid, SteamWorld Dig 2 og SteamWorld Quest, imens Farming Simulator 2019 vinker farvel, så det er bare med at få det indfriet inden det forsvinder.

Udover de tre nye spil består Pro af Destiny 2, Gylt, Metro Exodus og Thumper.

Grid

Relaterede tekster

5
GridScore

Grid

ANMELDELSE. Skrevet af Claus Larsen

Codemasters vender tilbage med et reboot af Grid, der forsøger at blande arkadefølelsen med varieret realisme. Er det lykkedes?Indlæser mere indhold