Dansk
Gamereactor
nyheder
Fortnite

Tre ret gigantiske spil udviklet af separate studier tilføjes til Fortnite

LEGO Group, Psyonix og Harmonix har udviklet titler, der kun kan spilles inde i Fortnite.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Epic Games har længe gået efter at gøre Fortnite til et slags separat metaverse, eller om ikke andet bare en platform hvorfra man ikke bare kan spille software fra Epic selv, men fra andre skabere og studier, og de er tættere på at realisere det.

De har nemlig afsløret via en omfattende præsentation, at der er planer om at tilføje tre separate spil til Fortnite, nemlig LEGO Fortnite, Rocket Racing og Fortnite Festival udvilet af henholdsvis af LEGO Group, Psyonix og Harmonix.

LEGO Group beskriver LEGO Fortnite som "the ultimate survival crafting LEGO adventure", og det tilføjes d. 7 december. Det bliver fulgt op af Rocket Racing d. 8 december, der kommer fra studiet bag Rocket League, og som er "a supersonic arcade racer where players drift, fly, and boost with friends through an ever-growing selection of tracks".

Til sidst har vi Harmonix' Fortnite FEstival, et muskkspil hvor man kan spille enten som et band eller solo. Du kan se afsløringen af LEGO Fortnite herunder.

HQ
Fortnite

Relaterede tekster

FortniteScore

Fortnite

ANMELDELSE. Skrevet af Sebastian R. Sørensen

98% af jordens befolkning er forsvundet her henover sommeren, og du kan læse med i det følgende, og lære hvordan vores hånd-tamme forsker Sebastian har grebet den situation an i spillet Fortnite.Indlæser mere indhold