Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Call of Duty: Modern Warfare 2

Treyarch fik næsten MW2

Flere afsløringer fra retssag

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Ovenpå den utilsigtede lækage om Bungies nye spil, Destiny, er der kommet flere afsløringer omkring Activision op i retsagen mellem udgiveren og to tidligere ansatte.

Denne gang fortæller retsdokumenterne om, hvordan Call of Duty: Modern Warfare 2 var på nippet til at blive overdraget til Treyarch efter en række uoverensstemmelser mellem Activision og de forhenværende Infinity Ward-chefer Jason West og Vince Zampella.

En intern e-mail sendt af Dave Stohl til Mike Griffith peger på uvished omkring fremtiden for Modern Warfare 2. Blandt andet skrev Stohl i sin tid: "Vi bør også diskutere hvad plan B skal være. En mulighed er, at Steve og jeg tager derud, men der kunne stadig være en stor risiko ved at få projektet (Modern Warfare 2) færdigt, afhængigt af hvordan holdet tager det".

Han tilføjede: "At Treyarch overtager det nu, er også en mulighed, men den er skræmmende givet den stramme tidslinje. Det skulle nok være en kombination af de to".

E-mailen nævner også et forslag som Activision ville have West og Zampella til at overveje "uden følelser", men uden videre detaljer.

Call of Duty: Modern Warfare 2

Relaterede tekster

Call of Duty: MW2 - Stimulus PackageScore

Call of Duty: MW2 - Stimulus Package

ANMELDELSE. Skrevet af Lee West

Lee propper 1200 point i det virtuelle møntindkast. Læs her om Call of Duty: Modern Warfare 2, Stimulus Package stimulerer og se de gamle baner i nye klæder...

Call of Duty: Modern Warfare 2Score

Call of Duty: Modern Warfare 2

ANMELDELSE. Skrevet af Jon Cato Lorentzen

Fem år er der gået siden elitesoldaterne i Modern Warfare jagtede terrorister i Mellemøsten og Rusland - og nu fortsætter kampen mod Malakov og hans nådesløse terroristbande...Indlæser mere indhold