Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Trials Evolution

Trials-serverne braste sammen

RedLynx kunne ikke følge med populariteten

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi er tydeligtvis ikke de eneste der er helt vilde med Red Lynx' lækre efterfølger til Trials HD, for udvikleren kan nu fortælle at den enorme popularitet allerede har forsaget en smule problemer.

Således bukkede spillets servere under for presset onsdag aften, da mere end 100.000 spillere forsøgte at slå banerekorder, hvilket hurtigt fik Microsoft til at skride til aktion og fylde på med flere servere.

Udvikleren har allerede undskyldt for hændelsen og der skulle igen være styr på sagerne, men et eller andet sted er det da et luksus-problem som vi godt kan unde den finske udvikler.

Trials Evolution

Relaterede tekster

Trials EvolutionScore

Trials Evolution

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Blichfeldt

Trials har udviklet sig. Det er vildere, flottere og sjovere. Thomas kører som en gal og jubler over efterfølgeren i form af Trials Evolution. Læs her hvorfor.Indlæser mere indhold