Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Tron: Ares

Tron: Ares bevæger sig fremad med Jared Leto i hovedrollen

Hvordan har du det lige med det?

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Selvom at Jared Leto er Oscar-nomineret for sin rolle i Dallas Buyers Club, så har roller som blandt andet Morbius overbevist mange om at han ikke er blandt Hollywoods stærkeste talenter.

Alligevel er det ham der kommer til at lede Disneys tredje Tron-film, der nu 13 år efter at Tron: Legacy udkom får en efterfølger i form af Tron: Ares. Deadline kan slå fast at det bliver Joachim Rønning, der eksempelvis har stået bag Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell no Tales, der skal instruere, og det er så Jared Leto der skal være hovedrolle.

Det vides endnu ikke hvad filmen vil handle om, og selvom at den er forbundet til de to foregående film, så droppede Disney at Garett Hedlund og Olivia Wilde skulle vende tilbage i deres respektive roller fra Legacy.

Er du interesseret?

Tron: Ares

Relaterede teksterIndlæser mere indhold