Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Tron: Evolution

Tron: Evolution

Et par nye konceptbilleder fra spillet

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi jublede da Disney for lidt mere end et år siden bekræftede at de havde påbegyndt arbejdet på en efterfølger til den legendariske Tron-film, og håbede blot at det også ville blive til et nyt spil. For de som ikke kan huske det, udsendte Monolith et lækkert spil bygget på licensen tilbage i 2003, men en efterfølger blev det aldrig til.

Nu skulle Propaganda Games dog have påbegyndt arbejdet på et nyt spil sådan helt for alvor, og selvom titlen bliver Tron: Evolution, skulle det spillet inspireret af den kommende film Tron: Legacy, og gøre brug af den samme hovedperson "Quorra".

Vi har lidt nye konceptbilleder lige her.

Tron: Evolution
Tron: Evolution
Tron: Evolution

Relaterede tekster

3
Tron: EvolutionScore

Tron: Evolution

ANMELDELSE. Skrevet af Nikolaj Kürstein Jepsen

Nikolaj tager den neonfarvede uniform på, og begiver sig afsted på eventyr med Light Cycles og lys-diskos-kast i Tron-filmenes stilfulde univers.

4
Tron: Evolution

Tron: Evolution

PREVIEW. Skrevet af Emil Ryttergaard

Vi tog turen til London for at prøvespille det kommende Tron: Evolution, der lover at kæde filmen og spillet sammen på helt nye måder. Læs det hele her...Indlæser mere indhold