Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Tron: Evolution

Tron Evolution i samlerudgave

Køb din egen "light cycle"

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Disney Interactive lader sig ikke overgå af de mange udgivere der i dag vælger at udgive deres spil i såkaldte "Special Editions". Derfor vil det kommende Tron: Evolution, baseret på filmen af samme navn, også komme i en sådanne version.

For 130 dollars (!) får man sin egen version af den ikoniske "light cycle" samt et mindre montre til at vise den frem i. Kvaliteten skulle være helt i top, da modellen er lavet af Sideshow Collectibles der specialiserer sig i den dyrere ende af sådanne modeller.

Vi ved endnu ikke med sikkerhed om denne version af Tron: Evolution også kommer til Danmark, men vi krydser fingrene.

Tron: Evolution

Relaterede tekster

3
Tron: EvolutionScore

Tron: Evolution

ANMELDELSE. Skrevet af Nikolaj Kürstein Jepsen

Nikolaj tager den neonfarvede uniform på, og begiver sig afsted på eventyr med Light Cycles og lys-diskos-kast i Tron-filmenes stilfulde univers.

4
Tron: Evolution

Tron: Evolution

PREVIEW. Skrevet af Emil Ryttergaard

Vi tog turen til London for at prøvespille det kommende Tron: Evolution, der lover at kæde filmen og spillet sammen på helt nye måder. Læs det hele her...Indlæser mere indhold