Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
League of Legends

TSM forlader LCS efter 10 år i ligaen

Esportsorganisationen flytter til en anden niveau et-region.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det er ingen hemmelighed, at League of Legends Championship Series har stået over for sine problemer og problemer i løbet af de sidste par år, hvor Riot Games kæmper for at påberåbe sig den samme interesse og konkurrenceniveau i den nordamerikanske liga som den europæiske LEC og de mange asiatiske tier one-ligaer.

Mens Riot fortsætter med at skabe nye initiativer og planer for at få LCS tilbage til kampform, har esportsorganisationen TSM besluttet at springe skib og har nu annonceret planer om at forlade LCS og flytte til en anden niveau et-region.

Som nævnt i en video med TSMs administrerende direktør Andy Dinh i hovedrollen, får vi ikke nøjagtigt at vide, hvilken liga TSM ser frem til at slutte sig til, men det vil sandsynligvis være noget, som TSM sigter mod at fuldføre, når LCS-sæsonen 2023 er afsluttet i slutningen af sommeren.

League of Legends
TSM

Relaterede teksterIndlæser mere indhold