Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

TSM vender tilbage til konkurrencedygtig Counter-Strike

Den fulde vagtplan er blevet detaljeret.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Efter en lang periode væk fra konkurrenceverdenen Counter-Strike har TSM meddelt, at det vender tilbage til scenen, og for at gøre det har det allerede afsløret sin liste og personale, da det forsøger at sætte en bule i den blomstrende esportsscene.

Specifikt får vi at vide, at vagtplanen vil bestå af; Valdemar "valde" Vangså, Mădălin-Andrei "MoDo" Mirea, Audric "JACKZ" Jug, Cai "CYPHER" Watson og Timofey "interz" Yakushin. For at tilføje til dette er Rémy "XTQZZZ" Quoniam blevet tappet som træner, med Lambert "Lambert" Prigent som assistenttræner.

Der har ikke været nogen præcis omtale af, hvor TSM vil gøre sit konkurrencemæssige afkast, men det vil uden tvivl holde øje med nogle af de resterende turneringer i 2023, som effektivt vil fungere som solnedgangsæra fra konkurrencedygtig CS:GO.

Counter-Strike: Global Offensive
TSM

Relaterede teksterIndlæser mere indhold