Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Lego Dimensions

TT Games siger officielt farvel til Lego Dimensions

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Da TT Games i sin tid afslørede Lego Dimensions, så lovede de at understøtte spillet med et hav af udvidelser i hele tre år, men der gik ikke synderligt længe før vi hørte rygter om at studiet havde skiftet holdning. Nu har vi den endelige bekræftelse.

Warner Bros. og TT Games har afsløret via Twitter, at der ikke vil udkomme flere udvidelser eller flere figurer til spillet. Heldigvis betyder dette ikke at serverne bliver lukket, for de vil forblive åbne indenfor den overskuelige fremtid.

Kommer dette som nogen overraskelse, og kan Ubisoft puste nyt live i toys-to-life-genren med Starlink: Battle for Atlas?

Lego Dimensions

Relaterede tekster

8
Lego DimensionsScore

Lego Dimensions

ANMELDELSE. Skrevet af Sebastian R. Sørensen

Sebastian er gået i barndommen, og har bygget sig igennem LEGO's første forsøg indenfor Toys-to-Life-spilgenren.Indlæser mere indhold