Dansk
Gamereactor
hardware-tekster

Turtle Beach Burst II Air

Turtle Beach undergraver konkurrenterne med både features og prissætning.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Stort set samtlige centrale konkurrenter på markedet har påbegyndt en relativt nyttesløs konkurrence for at se, hvem der kan producere den letteste mus. Selvfølgelig er det ikke altid på bekostning af features, og det sker samtidig ret store udviklinger i forhold til DPI-satser blandt de skarpeste sensorer, og også en generel forbedring af switches. Men vægt synes at være altafgørende.

HQ

Men til tider synes det her insisterende, singulære fokus netop at resultere i et samlet set ringere produkt, som det er sket med adskillige Razer-mus på det seneste. Turtle Beach forsøger nu at gøre det samme, men uden at ofre... ja, noget som helst. Burst II Air er en fjervægter, men med stort set alle funktioner intakt.

Turtle Beach Burst II Air

Først og fremmest vejer Burst II Air bare 47 gram, det er faktisk en hel del mindre end Razers Viper V3 Pro og sågar Asus' ROG Harpe Ace Aim Lab Edition, der begge sidder på 54 gram. Den lavere vægt skyldes blandt andet at Turtle Beach også har forkortet musen i længden, men selvom at dette burde have ret store konsekvenser for komforten, så har de på magisk vis designet sig ud af det problem. Pasformen er lille, ja, men ikke "ubehagelig claw grip-lille".

Men til trods for den her uhyre konkurrencedygtige kampvægt, så er der stort set alt du kunne forvente her. Musen fungerer via 2.4GHz med en dertilhørende USB-dongle, og der er lavet et lille hulrum under musen til opbevaringen af denne. Der er sågar også Bluetooth. De har sågar fundet plads til en fin lille DPI switch, der er placeret ret naturligt for tommelfingeren.

Dette er en annonce:

Det er de samme Titan Optical Switches vi har rost adskillige gange før, og det samme med Owl-Eye sensoren, der dog "kun" er 26.000 DPI i stedet for Razers 35.000, men som fortsat nok vil være rigeligt for de fleste.

Turtle Beach Burst II AirTurtle Beach Burst II Air

Hvad man ville kunne argumentere for mangler er en højere polling-rate. Razers hemmelige våben er netop muligheden for at bruge en 8000Hz polling-rate, men Burst II Air har bare 1000Hz. Hvis det er en dealbreaker, så hører du til blandt de svindene få, men det er stadig værd at have med. Hvad der dog samtidig står lysende klart er, at særligt sammenlignet med Razer er Turtle Beach' bud ret konkurrencedygtigt prissat. Du kan få denne for godt og vel 750 kroner, som står i ret skarp kontrast til de cirka 1100-1300 kroner en Viper 3 Pro ofte står til.

Den førnævnte Asus ROG Harpe Ace Aim Lab Edition er dog et problem, eftersom denne tidligere er set på tilbud til under 600 kroner, og den er svær at slå. Turtle Beach har dog helt sikkert trukket et es ud af ærmet her, og fortjener for alvor at hænge med blandt de absolut tungeste gutter.

Dette er en annonce:
09 Gamereactor Danmark
9 / 10
overall score
er vores samlede netværkskarakter. Hvad er din? Netværkskarakteren er et gennemsnit af alle redaktionernes individuelle karakterer

Relaterede teksterIndlæser mere indhold