Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
gadget-tekster

Turtle Beach Stealth Pro

Turtle Beach lancerer et alt for dyrt, men også ret godt, headset.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Jeg anser stadig Steelseries Arctis Nova Pro Wireless som værende den gyldne standard indenfor solide konsol-headsets. Ikke bare er komforten i absolut top takket være det lettere løse bånd, kopperne er lavet i funklende materialer, batterilevetiden er lang, mikrofonen er udtagelig og sidst men ikke mindst har den altid et friskt, opladet batteri i den lille modtagerenhed, så der er aldrig et scenarie hvor du løber tør for strøm.

HQ

Turtle Beach forsøger nu at gøre dem kunsten efter, og heldigvis kan jeg som udgangspunkt slå fast, at mange af de samme gode designvalg er at finde i deres nyeste flagskib, Turtle Beach Stealth Pro. Måske skal vi dog lige adressere elefanten i lokalet, og det er at du i skrivende stund kan få et Arctis Nova Pro Wireless til godt 2500 kroner, og Stealth Pro skal stå dig i godt 2700. Dermed skal Turtle Beach ikke bare matche slag for slag, men også slå hårdere.

Turtle Beach Stealth Pro

Turtle Beach nagler heldigvis design, Stealth Pro er flot udført i lækkert kunstlæder, og selvom at der er plastik at finde, så er det alt sammen af høj kvalitet. Der er desuden både en ret gennemgribende tæthed i konstruktionen, men uden at ofre den fleksibilitet i bøjlen som mange leder efter. Der er ingen RGB, ingen unødvendige farver - det hele er ret anonymt og professionelt udformet, og det er udelukkende til Turtle Beach' fordel her.

Du får en lille lader med til et ekstra batteri, lidt i stil med Arctis Nova Pro Wireless, men dog uden det fancy display, der hjælper dig med at danne overblik over dine nuværende EQ-indstillinger. Det er dog positivt at Turtle Beach kopierer det her batteridesign, og selvom at batterilevetiden er bare 12 timer, så er det stort set lige meget idet du altid, altid kan se frem til at få fingrene i yderligere 12 timer på noget der ligner 15 sekunder. Det er simpelt og velfungerende.

Dette er en annonce:

Komforten er dog ikke helt lige så god, det skal siges, og det skyldes helt subjektivt at der er mere pres fra toppen af bøjlen, eftersom der ikke er en suspenderet elastisk strop, som der eksempelvis er på Arctis Nova Pro Wireless. Det er ikke noget stort problem som sådan, men jeg vil dog anbefale dig at teste, inden du bruger 2700 på Stealth Pro.

Turtle Beach Stealth Pro

Der er både Bluetooth 5.1, så den understøtter alt fra Switch til iOS, og så er der naturligvis 2.4GHz via laderen jeg nævnte før - begge dele virker upåklageligt, og selvom at batterilevetiden falder hvis begge er aktive via Dual Mode, så kan du jo, igen, bare skifte batteriet så ofte du vil.

Den nye S.M.A.R.T mikrofon (ja, det har de kaldt den) er aftagelig, ikke udtagelig, det betyder at den ikke rigtig har nogen steder at være når du ikke bruger den. Det er et ringe valg for at være helt ærlig, for enten risikerer du at den bliver væk, eller også er den altid i vejen. Det skal dog siges at den har intelligent eliminering af baggrundsstøj, og det fungerer ganske glimrende det meste af tiden.

Dette er en annonce:

Det bedste er dog den aktive støjreduktion, der fungerer i samspil med fantastisk passiv støjreduktion fra selve kopperne. Kombineret med de nye 50mm Nanoclear drivere, så får du altså en lydoplevelse der er decideret glimrende. Støjreduktionen kan håndtere op til 25dB, men de større drivere giver os en mere frekvent og jævn respons. Lyder de bedre end Steelseries' bud? Ja, det ville jeg næsten sige. Desuden understøttes der Windows Sonic, Sony 3D Audio på PS5, Dolby Atmos og DTS Headphone: X.
Det er ærgerligt at de er så dyre, men med den lydkvalitet Turtle Beach leverer her, så er det også et næste uhyggeligt effektivt headset, hvor kun manglende komfort holder det tilbage. Turtle Beach er dog for alvor på podiet her, ingen tvivl om det.

09 Gamereactor Danmark
9 / 10
overall score
er vores samlede netværkskarakter. Hvad er din? Netværkskarakteren er et gennemsnit af alle redaktionernes individuelle karakterer

Relaterede teksterIndlæser mere indhold