Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
The Elder Scrolls VI

(Tvivlsomt) Rygte: The Elder Scrolls 6 foregår i Hammerfell og sigter efter lancering i 2025/2026

Insider påstår at sidde på den første konkrete info om spillet.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Som en bruger har påpeget, så lader Jason Schreier til at have talt med sine kilder, og her bliver SKULLZI's rapport kaldt for "bullshit". Dog er der en anden tidligere ansat, der har sagt noget helt andet om Starfield, som han i stedet bekræfter. Mere om det i en anden nyhed, men indtil videre så betragt dette som uhyre tvivlsomt. Vi beholder dog den originale historie herunder for kontekst.

Udover den originale korte teaser, så ved vi endnu intet om The Elder Scrolls VI. Men angiveligt er der altså sket små fremskridt med spillet i løbet af de seneste år, og de første detaljer kan nu vise sig at være sluppet ud.

Disse kommer fra insideren SKULLZI, som blandt andet GamingBolt pointerer tidligere har haft ret hvad angår Bethesda Game Studios' gøren og laden. Hans ord er blevet bakket op af blandt andet Nick Baker, der siger at han har hørt noget af det samme. SKULLZI slår dog fast, at han har hørt dette fra en kilde, men igen bakker Baker det op:

- "TES VI set in Hammerfell
- TES VI will have a political system
- Betrayals, marriage and factions matter in TES VI
- No dragons in TES VI
- TES VI in full dev, early stages
- Target release is 2025-26"

Og Nick Baker har så skrevet følgende som svar via Twitter:

"If it helps, Skullzi's ES6 info aligns *almost* perfectly with everything I've been told about it. Except the dragon stuff. That hasn't been mentioned to me."

Naturligvis bør du stadig tage dette med et gran salt, eftersom SKULLZI fortsat selv skal have verificeret den info han har samlet op, og at vi endnu ikke har hørt noget fra Bethesda selv endnu.


The Elder Scrolls VI

Relaterede teksterIndlæser mere indhold