Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
PUBG: Battlegrounds

Twitch Rivals er vært for et PUBG EMEA Showdown denne fredag

Turneringen vil se 64 streamere kæmpe om en andel af en præmiepulje på $100.000.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Twitch går sammen med Krafton for at markere udgivelsen af det seneste PUBG: Battlegrounds-kort, Vikendi Reborn, ved at være vært for en dedikeret Twitch Rivals denne fredag. Turneringen, der er kendt som PUBG EMEA Showdown, vil se 64 streamere, der alle kæmper på det nye kort for at vinde en andel af præmiepuljen på $100.000.

Turneringen finder sted fra kl. 17:00 GMT / 18:00 CET den 9. december og vil se nøglestreamere, herunder DanucD, Mithrain og WackyJacky101, udnævnt som holdkaptajner, der vil lede lister i fire unikke kampe, hvor tre er otte-personers trupper, og en er et 32v32-opgør.

De, der stiller ind på turneringen, vil have mulighed for at tjene nogle belønninger, der skal bruges i PUBG: Battlegrounds, herunder en T-shirt, en bomberjakke og et par sprays, så sørg for at forbinde din Krafton ID-konto med din Twitch-konto for at høste fordelene.

PUBG: Battlegrounds

Relaterede teksterIndlæser mere indhold