Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports

Twitchs nye reklamepolitik kan være ødelæggende for eSports

Brændt i annoncer er ikke længere tilladt, logoer skal være utroligt små, listen fortsætter.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I går annoncerede Twitch nogle alvorlige ændringer i sine retningslinjer for brandet indhold, herunder forbud mod brændt i lyd, billeder og logoer, der er større end 3% af en streams skærm.

Disse begrænsninger er indstillet til at skade sponsorerede streams og begivenheder, herunder eSports. Det ser ud til, at de fleste reklamer på platformen nu vil være stærkt begrænsede, hvilket vil være problematisk, når mange eSports-streams også reklamerer for tilbehør, snacks og mere, mens en turnering foregår.

Twitch har undskyldt på grund af tilbageslaget forårsaget af disse ændringer, og det har lovet at ændre det sprog, det brugte i gårsdagens politiske meddelelse, men det ser ud til, at streamingplatformen ikke vil bakke helt ned på disse ændringer.

Hvad synes du om disse annonceændringer?

Twitchs nye reklamepolitik kan være ødelæggende for eSports


Indlæser mere indhold