Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
lifestyle

Twitter / X kan snart blive betalt kun platform

Musks seneste strålende idé ville sandsynligvis miste den sociale medieplatform millioner af brugere.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Elon Musk bedøver endnu en gang med en strålende ny idé til Twitter / X, hvor du kun ville kunne få adgang til platformen, hvis du betalte for den. Dette virker ikke kun imod den tidligere idé om Twitter Blue-abonnenter, men det ville sandsynligvis også betyde, at millioner af mennesker bare ville forlade med det samme.

Men Musk fortalte Isrealis premierminister Benjamin Netanyahu, at dette er den eneste måde at forhindre store hære af bots, som i øjeblikket alligevel kan findes blandt normale brugere og blå abonnenter.

Musk afslørede ikke nøjagtigt, hvad dette månedlige gebyr ville være, men eventuelle ekstra omkostninger tilføjet til det, der tidligere var gratis, vil sandsynligvis vende alle undtagen de reneste Elon Musk-fanboys til side. Der er ingen tidslinje for denne beslutning endnu, men hvis Twitter / X er på vej i den retning, vil det være endnu en bommert fra sin nye ejer.

Dette er en annonce:
Twitter / X kan snart blive betalt kun platform


Indlæser mere indhold