Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Two Worlds

Two Worlds udsættes

Xbox 360-ejere må altså vente

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Det var egentlig meningen at Two Worlds skulle være på gaden til PC og Xbox 360 d. 9. maj, men hvis man tager turen forbi det officielle site for spillet, står det nu klart at Xbox 360-udgaven ikke er på gaden som planlagt. Reality Pump og South Peak Interactive hævder at der ikke er problemer med denne version og at udviklingen af spillet har forløbet uden de store problemer, men at spillet altså ikke er på gaden som planlagt.

Hvad der er værre er at firmaet endnu ikke har en ny lanceringsdato klar, hvilket betyder at det hele svæver sådan lidt i limbo. På tothegame står spillet til udgivelse d. 29. juni - og det er både Pc og Xbox 360-udgaverne, så forvirringen er altså total.

Så snart vi modtager spillet, vil du naturligvis kunne læse en anmeldelse af det her på sitet.

Two Worlds
Two Worlds
Two Worlds

Relaterede tekster

4
Two WorldsScore

Two Worlds

ANMELDELSE. Skrevet af Henrik Bach

Fornuftigt middelalderligt sandkassespil fra polske Reality Pump. Henrik er trukket i rustningen for at anmelde spillet på Xbox 360. Men hvad lyder dommen?

Two WorldsScore

Two Worlds

ANMELDELSE. Skrevet af Nicolas Elmøe

Et lille tysk firma og et meget ambitiøst projekt. Det kan da kun gå galt, eller? Nicolas er trukket i rustningen for at teste spillet...Indlæser mere indhold