Dansk
Gamereactor
nyheder
Rainbow Six

Ubi Soft annoncerer Rainbow Six: Raven Shield

Ubi Soft meddeler at man vil udvikle en opfølger til det populære Rainbow Six: Rogue Spear. Raven Shield skulle blive navnet på efterfølgeren denne gang.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Ubi Soft meddeler at man vil udvikle en opfølger til det populære Rainbow Six: Rogue Spear. Raven Shield skulle blive navnet på efterfølgeren denne gang.

Spilserien, som baserer sig på Tom Clancys' bøger har vært en uforbeholden succes og ikke uventet, kan vi nu glæde os til det tredje kapitel i serien.

Tom Clancy's Rainbow Six®: Raven Shield er under udvikling til både PC og Xbox.Spillet udvikles i et tæt samarbejde mellem Ubi Soft og Red Storm Entertainment (Ghost Recon og tidligere Rainbow Six spil).

I kendt stil bliver Rainbow Six teamet ført rundt i hele verden på diverse opgaver. Spillet vil benytte den grafiske motor som også ligger i det kommende Unreal(tm). Raven Shield indeholder 15 nye single-player missioner, som bl.a. inkluderer, at man skal finde et skjult depot af biologiske våben, samt at man skal stoppe en bevæbnet bande i at terrorisere en bank i London.

Laurent Detoc, Direktør i Ubi Soft Entertainment Inc., har følgende kommentar til det kommende raven shield: Fans har tryglet os i lang tid om at komme med et nyt kapitel i rækken af disse succesrige spil og Rainbow Six®: Raven Shield vil være ventetiden værd.

Hemmeligholdelsen af dette projekt har været vigtig for udviklingen af spillet. Vi vil imidlertid være klar til at afsløre alt om spillet på Electronic Entertainment Expo i Los Angeles i mai 2002.

Så mens vi alle venter i tålmodighed, smører GR olie på vandende ved at præsentere fire dugfriske screenies fra spillet:

Relaterede tekster

0
Rainbow SixScore

Rainbow Six

ANMELDELSE. Skrevet af Jesper H. Andersen

Tag rollen som lederen af et anti terrorist korps i spillet Rainbow Six, baseret på Tom Clancy superfede bog af samme navn.

0
Novalogic forkæler fans

Novalogic forkæler fans

NYHED. Skrevet af jakob møller

Novalogic, udgivere af Deltaforce, Rainbow six og Shadow Force, udgiver snart en lille compilation af de tre ovennævnte spil til en yderst favorabel pris.

0
Raven Shield side er åbnet

Raven Shield side er åbnet

NYHED. Skrevet af Jon Andreas Bjerk

For en måned siden annoncerede Ubi Soft det seneste kapitel i Rainbow Six serien, nemlig Raven Shield. Nu har spillet fået sin egen hjemmeside!Indlæser mere indhold