Dansk
Gamereactor
nyheder
Watch Dogs: Legion

Ubisoft afslutter support af Watch Dogs: Legion

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Watch Dogs: Legion fik relativt fine anmeldelser ved selve lanceringen, og fik endnu flere flotte ord med på vejen da spillets multiplayer-del blev lanceret. Nu har vi snart været igennem fem sæsoner af nyt indhold og nye modes, og her efter cirka halvandet års støtte, slukker Ubisoft nu for udviklingen.

Holdet bag har bekræftet via hjemmeside, at den kommende opdatering 5.6 er den sidste, og at det betyder at den femte sæson, Stripes, også bliver den sidste.

Derefter vil de genintroducere de gamle sæsoner, for at sikre at alle har fået alle belønningerne, men fremadrettet vil der ikke blive tilføjet mere indhold. Det er kun rettelser af eventuelle fejl, som holdet vil fokusere på.

"We couldn't be prouder of the game we've created, and we appreciate all of you who've joined us on this journey in London over the year. We look forward to seeing more of your adventures in Legion!"

Watch Dogs: Legion

Relaterede tekster

0
Watch Dogs: Legion bliver til en tegneserie

Watch Dogs: Legion bliver til en tegneserie

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Ubisoft har længe forsøgt at ekspandere til flere medier for deres mest populære IP'er som Assassin's Creed og Far Cry. Watch Dogs når ikke helt samme højder, så vi skal...

0
Watch Dogs: Legion Online får zombie-mode

Watch Dogs: Legion Online får zombie-mode

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Zombier er som bekendt svære at dræbe, men det har vist sig, at det mest effektive middel mod de stædige bæster hverken er ild eller skud i hovedet, men simpelthen at...Indlæser mere indhold