Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Assassin's Creed Origins

Ubisoft annoncerer nye Assassin's Creed Origins-figurer

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

UbiWorkshop har annonceret Trial of Gods, hvilket er tre nye aktionfigurer fra Assassin's Creed Origins og nej, Bayek er ikke en af dem. Boksen indeholder samtidig en base, hvor du kan placere de tre figurer af guderne Anubis, Sekhmet og Sobek og det koster (kun?) 500 euro (omkring 3.700 kr.), og spillet følger ikke engang med.

Hvis du er en passioneret fan af serien - men en god sum penge der alligevel bare tikker om at blive brugt - så skal du skynde dig, for der er kun 100 eksemplarer af figurerne. For mere information - og mulighed for at forudbestille boksen - kan du gå over til denne hjemmeside. Den vil blive sendt d. 15. marts.

HQ
Assassin's Creed Origins

Relaterede tekster

2
Assassin's Creed Origins - The Hidden OnesScore

Assassin's Creed Origins - The Hidden Ones

ANMELDELSE. Skrevet af Bengt Lemne

The Hidden Ones tager den sikre vej, og fortsætter Origins som vi kender det. Og selv om det klæder historien, så kunne noget forandring i den åbne verden have pyntet.Indlæser mere indhold