Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Child of Light

Ubisoft arbejder på tv-serie baseret på Child of Light

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

For nylig kunne vi afsløre, at Adi Shankar angiveligvis arbejder på en tv-serie baseret på The Legend of Zelda. For kort tid siden udgav Netflix den anden sæson af Castlevania, og takket være CD Projekt RED's succes arbejder de også på en The Witcher-serie. Med andre ord bliver spil lavet til serier som aldrig før, og nu lader det til at Ubisoft arbejder på yderligere to projekter.

Variety kan rapportere at Ubisoft arbejder på manuskripter til en tv-serie baseret på både Child of Light, og også en spillefilm baseret på VR-spillet Werewolves Within.

Dette sker igennem et samarbejde med Women's Film and Television Fellowship, et nyt initiativ designet til "illuminate female voices within the entertainment industry." Her har Ubisoft fundet nogle dygtige manuskriptforfattere, Mishna Wolff og Tasha Huo.

Huo er ved at skrive pilotafsnittet til Child of Light-serien lige nu, men det vides ikke hvornår denne serie udkommer.

Child of Light

Relaterede teksterIndlæser mere indhold