Dansk
Gamereactor
nyheder

Ubisoft bekræfter: Flere Assassin's Creed remakes er under udvikling

Der krydses fingre for at Unity er blandt de spil, der får remakes.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I et interview på det officielle Ubisoft website, har CEO Yves Guillemot løftet dele af sløret for Ubisofts planer med deres måske nok mest populære franchise i øjeblikket, Assassin's Creed. Han siger, at det er deres plan at frigive spil i serien oftere, spil med større variation og at de vil lave remakes af ældre spil i serien.

Det kan måske godt lyde som om, at serien vil sprede sig mere ud og måske en smule ind i andre genrer også. Han nævnte, at Assassin's Creed Codename Hexe for eksempel vil være "et meget anderledes spil, der vil overraske spillerne".

Det lyder godt, at Ubisoft vil genbesøge ældre titler, da et spil som Assassin's Creed Unity, som var et kæmpe rod rent teknisk da det udkom i 2014, har en af de mest spændende præmisser og smukke verdener. Jeg spillede det for nylig på Xbox Series X med FPS boost og det var en fornøjelse - det spil gad man godt se en remake af.

Yves Guillemot siger:

Firstly, players can be excited about some remakes, which will allow us to revisit some of the games we've created in the past and modernize them; there are worlds in some of our older Assassin's Creed games that are still extremely rich.

Vi ved endnu ikke, hvilke Assassin's Creed spil Ubisoft er ved at lave remakes af. Hvilket spil i serien, så du helst en remake af?

Det næste spil i serien er Assassin's Creed Shadows, som lander på Xbox Series X/S, PlayStation 5 og PC den 15. november.

Ubisoft bekræfter: Flere Assassin's Creed remakes er under udvikling


Indlæser mere indhold