Dansk
Gamereactor
nyheder
Far Cry 6

Ubisoft bekræfter nu selv Far Cry 6

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det er efterhånden en offentlig hemmelighed, at Far Cry 6 er under udvikling. Og det blev da kun endnu mere tydeligt, da PlayStation Store for nyligt delte et opslag, som gav os en masse detaljer om titlen. Det gav os ligeledes mere end grund til at antage, at spillet bliver en del af Ubisofts line-up i morgen, når Ubisoft Forward løber af stablen.

Det lader til, at udvikleren nu også selv har opgivet at holde spillet hemmeligt. I går udgav studiet således en teaser på Twitter, som præsenterer os for Giancarlo Esposito, der blandt andet er kendt for at portrættere den ubarmhjertige Gustavo Fring i TV-serien Breaking Bad. Der har været heftige rygter om, at netop Esposito spiller skurken i Far Cry 6, så man må sige, at denne lille teaser mere eller mindre bekræfter rygterne. Ved siden af den lille video har Ubisoft desuden skrevet følgende besked, hvor den formodede skurkekarakter i Far Cry 6, Anton Castillo, nævnes:

"Anton would not be pleased. See you on Sunday at #UbiForward."

Nu kan vi vist med 100 procent sikkerhed sige, at Far Cry 6 eksisterer og bliver en del af Ubisofts præsentation i morgen. I kan desuden se den lille teaser herunder.

HQ

Relaterede tekster

Far Cry 6Score

Far Cry 6

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Far Cry 6 gør ikke synderligt meget for at bringe serien fremad, men om hvorvidt det er acceptabelt afhænger af... ja, dig.Indlæser mere indhold