Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Driver: San Francisco

Ubisoft bekræfter Uplay Passport

Koster $10 hvis du køber brugt

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Ubisoft har bekræftet, at Driver: San Francisco bliver det første spil, der benytter det såkaldte Uplay Passport - en engangskode, der følger med når man køber spillet nyt, og som skal indtastes før man kan spille online.

Køber man spillet brugt, kan man købe et Uplay Passport for $9,99, eller lidt over 50 kroner. Hvad prisen evt. bliver herhjemme, vides ikke endnu.

Med Uplay Passport følger Ubisoft samme tendens, som både EA og THQ længe har været tilhængere af. Online-passene har til formål at sikre indtægter fra de spillere, der køber deres spil brugt. Udgiverne tjener normalt ikke en krone på brugtsalg.

Driver: San Francisco

Relaterede tekster

Driver: San FranciscoScore

Driver: San Francisco

ANMELDELSE. Skrevet af Eerik Rahja - GR FI

Et besøg på San Franciscos gader redder Driver-serien fra en ukontrolleret udskridning og hiver den tilbage på rette spor. Viu anmelder Driver: San Francisco.Indlæser mere indhold