Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Rainbow Six: Siege

Ubisoft disker op med detaljerne på Rainbow Six: Siege's Copenhagen Major

Turneringen finder sted fra slutningen af april og vil indeholde en præmiepulje på $750.000.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Om cirka en måneds tid finder den første Major i 2023 Rainbow Six: Siege-kalenderen sted. Turneringen, der afholdes i København, Danmark, fra 24. april til 7. maj, vil indeholde en live publikumsfinale fra 5.-7. maj.

Men med den turnering næsten her, har Ubisoft nu delt en masse ekstra detaljer om begivenheden, herunder dens rudimentære tidsplan, præmiepulje, spillested og mere.

Den nuværende tidsplan vil se den første fase af spillet, der starter den 24. april og løber i tre dage, hvor dette ser 16 hold konkurrere i en gruppegruppe, alle før anden fase finder sted mellem 29. april og 3. maj, hvilket vil være en knockout-beslag for at bestemme de otte finalisthold. Herefter er slutfasen mellem 5.-7. maj.

Ellers får vi at vide, at begivenheden vil indeholde en præmiepulje på $750.000 og vil blive afholdt på Forum Copenhagen, hvor fans vil flokkes om livedelen.

Rainbow Six: Siege

Relaterede tekster

Rainbow Six: SiegeScore

Rainbow Six: Siege

ANMELDELSE. Skrevet af Anders Mai

Ubisofts populære shooter er tilbage for første gang siden 2008's Rainbow Six: Vegas 2. Er Siege det spil, fans har ventet på?Indlæser mere indhold