Dansk
Gamereactor
nyheder
Assassin's Creed Odyssey

Ubisoft driller EA for deres kærlighed til mikrotransaktioner

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Hvis du husker et år tilbage, så kastede repræsentanter fra DICE kun yderligere brænde på bålet, da de under en Q&A fortalte en fan der var frustreret med den langsomme progression i Star Wars Battlefront II, at de ønskede man skulle føle "a sense of pride and accomplishment", når man i sidste ende låste op for Darth Vader eller Yoda.

Det rigtige svar dog at de ønskede at man brugte rigtige penge på at skynde på denne proces, og dette citat bliver EA nu drillet for, af ingen ringere end Ubisoft vel at mærke.

Som PCGamer rapportere har Ubisoft gemt en hemmelighed i Assassin's Creed Odyssey, der refererer direkte til Battlefront II-skandalen.

På et tidspunkt i spillet finder man sig selv i en arena, og her kan man enten kæmpe, eller bare betale 1500 Drachmae for et bevis på sejren. Afleverer man dette, så får man en ny opgave om at finde to forsvundne sønner. Her har du muligheden for endnu en gang at spørge, om du ikke kan betale dig ud af opgaven, og her til svares der:

"You want to pay to win? That's uhh...Aren't you a warrior? Where's your honour? Where's your sense of pride and accomplishment?"

Hvad synes du om dette lidt kække drilleri?

Assassin's Creed Odyssey

Relaterede teksterIndlæser mere indhold