Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Mario + Rabbids: Sparks of Hope

Ubisoft er "overraskede" over Mario + Rabbids: Sparks of Hopes ringe præstation

De forstår ikke helt hvorfor tallene ser ud som de gør.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Mario + Rabbids: Sparks of Hope har både høstet flottet anmeldelser fra anmeldere, har et godt ry blandt spillere og byder på ikoniske karakter med bred appel. Alligevel har spillet "underperformed", og er en af grundene til at Ubisoft er på så dybt vand lige nu.

Men det er faktisk virkelig kommet bag på Ubisoft, alder det til. Som VGC skriver har Ubisoft inkluderet denne passage i deres pressemeddelelse:

"Despite excellent ratings and players' reception as well as an ambitious marketing plan, we were surprised by Mario + Rabbids: Sparks of Hope underperformance in the final weeks of 2022 and early January."

CEO Yves Guillemot foreslog dog, at ved at lancere spillet i oktober 2022 kort før en række større titler som God of War: Ragnarök, Pokémon Scarlet/Violet og Call of Duty: Modern Warfare II, så kan det have skadet salget:

"When there's more pressure, people go for the biggest brands, and they don't go for the small ones."

Mario + Rabbids: Sparks of Hope

Relaterede teksterIndlæser mere indhold