Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Mario + Rabbids: Sparks of Hope

Ubisoft forklarer hvilke udvidelser der kommer til Mario + Rabbids: Sparks of Hope

Har du tænkt dig at investere i nyt indhold til spillet.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Ubisoft har allerede afsløret tidligere at Mario + Rabbids: Sparks of Hope står til at få en udvidelse med Rayman som central karakter. Det er der uden tvivl mange der ser frem til, men det er ikke det eneste der er på vej.

Via en pressemeddelelse sendt til Gamereactor forklarer Ubisoft hvilke udvidelser der er på vej til spillet, samt en tidsramme for hvornår vi kan forvente disse:


  • Den første heder "Tower of Doooom", og her skal Mario og resten af holdet hjælpe Madame Bwahstrella med at rydde op i et interdimensionelt tårn. Denne lander "tidligt i 2023".


  • Den anden har endnu ikke et navn, men vil introducere en ny planet, masser af nye fjender, hemmeligheder og meget, meget mere. Den kommer i midten af 2023.


  • Til sidst er der så Rayman, hvor du kan styre den ikoniske karakter og finde nye "mystiske" lokationer. Den ankommer sent i 2023.

Mario + Rabbids: Sparks of Hope

Relaterede teksterIndlæser mere indhold