Dansk
Gamereactor
nyheder
Splinter Cell: Blacklist

Ubisoft fortæller at vi en dag får et nyt Splinter Cell

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det gigantiske Walmart-læk inden E3 viste sig i store træk at være legitimt, og mange af spillene blev efterfølgende afsløret. Dog var et nyt Splinter Cell ikke i blandt dem, og selvom Ubisoft har snakket om serien med et glimt i øjet, så har de endnu ikke bekræftet noget. Forbered dig på endnu en vag udtalelse.

For nylig har Ubisoft-chefen Yves Guillemot talt med GameSpot, og her har han kun ville bekræfte at der en dag kommer et nyt spil.

"So I will disappoint you because I don't have an answer to give you exactly, but each brand we have, and each character, we want them to live in the long-term, so one day you will see something, but I can't give you more details."

Tror du dette betyder at der vil gå lang tid?

Splinter Cell: Blacklist

Relaterede tekster

Splinter Cell: BlacklistScore

Splinter Cell: Blacklist

ANMELDELSE. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Sam Fishers nyeste eventyr vender tilbage til mange af de dyder, vi kender og elsker serien for. Men nogle vil sikkert stadig være utilfredse.

2
Splinter Cell fanfilm ude på Youtube

Splinter Cell fanfilm ude på Youtube

NYHED. Skrevet af Bengt Lemne

De kreative folk hos Atomic Productions har netop udgivet en kortfilm kaldet The Splinter Cell på Youtube, og her får vi ni minutter med Ubisofts kendte franchise. The...Indlæser mere indhold