Dansk
Gamereactor
esports
Rainbow Six: Siege

Ubisoft går sammen med BLAST om det nye globale Rainbow Six Siege-kredsløb

Det vil blive bygget omkring ni unikke regioner og vil føre op til Six Invitational.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Ubisoft har meddelt, at det går sammen med BLAST for at støtte og udvide den Rainbow Six: Siege konkurrencemæssige scene fremover. Turneringskredsløbet, der vil blive kendt som BLAST R6, lanceres i løbet af ugen den 6. marts og vil blive opdelt i ni unikke regioner, herunder Europa, Nordamerika og Latinamerika, og vil indeholde to Majors forud for den årlige Six Invitational.

Som nævnt i en pressemeddelelse får vi at vide, at Stage 1 løber frem til maj, hvor årets første Major afholdes i København. Kredsløbet vil derefter fortsætte kort efter og køre, indtil Stage 2 afsluttes i november med en USA-baseret Major. Derefter samles kredsløbsspillet snart op igen, forud for februar 2024's Six Invitational, som afholdes i Brasilien.

Selve Majors vil blive opdelt i tre faser, hvor i alt 24 hold vil konkurrere ved hver event om en andel af en præmiepulje på $750.000. Hold vil blive scoret på deres præstationer på Majors, hvor disse point tilskrives, om et hold kvalificerer sig til Six Invitational.

Med hensyn til hvor du kan se BLAST R6, når den starter i næste måned, kan du følge handlingen her.

Rainbow Six: Siege

Relaterede tekster

Rainbow Six: SiegeScore

Rainbow Six: Siege

ANMELDELSE. Skrevet af Anders Mai

Ubisofts populære shooter er tilbage for første gang siden 2008's Rainbow Six: Vegas 2. Er Siege det spil, fans har ventet på?Indlæser mere indhold