Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Assassin's Creed IV: Black Flag

Ubisoft giver i denne måned to spil gratis på PC

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi befinder os i en fantastisk og magisk tid, hvor familier samles, god mad nydes og hårde pakker er det de fleste går efter, og Ubisoft deler i deres julestemning to spil ud gratis på PC. Lige nu er det første spil, World in Conflict: Complete Edition, gratis tilgængeligt på tjenesten, og hvis du henter det nu vil det være i dit spilbibliotek for altid.

Ligeledes vil det fra den 11 til den 18 december være muligt at hente Assassin's Creed IV: Black Flag gratis, hvor det, ligesom Assassin's Creed IV: Black Flag, også vil være i dit spilbibliotek til evig tid. Denne titel er ifølge undertegnede blandt de bedste i serien, så det ville være fjollet at snyde sig selv for en god og gratis oplevelse.

For at eje disse spil skal du have en Uplay-konto, hvilket kan gøres her.

Assassin's Creed IV: Black Flag

Relaterede tekster

Assassin's Creed IV: Black FlagScore

Assassin's Creed IV: Black Flag

ANMELDELSE. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Vi har sat sejl, skudt med kanoner, gravet efter skatte, sejlet på kryds og tværs i det caribiske hav, og levet det frie liv til søs. Nåhja, og snigmyrdet en masse tempelriddere.

4
GOTY-opvarmningsspecial: 2013 - Plads 5

GOTY-opvarmningsspecial: 2013 - Plads 5

NYHED. Skrevet af Lee West

Nummer 5 fra Årets spil 2013... Black Flag er uanset format et pokkers underholdende sandkassespil, der er fyldt til randen med collectibles og sidemissioner. Lækker...

7
Mere Assassin's Creed til oktober

Mere Assassin's Creed til oktober

NYHED. Skrevet af Lee West

Assassin's Creed III, Assassin's Creed: Liberation HD og Assassin's Creed IV: Black Flag bliver nu samlet i en udgave kaldet Birth of a New World på PC, PS3 samt Xbox...Indlæser mere indhold