Dansk
Gamereactor
esports
Rainbow Six: Siege

Ubisoft giver os en opdatering om Six Invitational 2021

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Efter en lille forsinkelse, så har Ubisoft nu givet os en officiel opdatering via deres hjemmeside om hvordan Six Invitational-turneringen i 2021 kommer til at løbe af stablen. Der er naturligvis masser af professionelle hold der venter ivrigt på at deltage, og mange fans der gerne vil se med, så hvornår sker det?

Ja, det sker fra d. 11 til d. 23 maj i Paris, og det er uden tilskuere. Den franske regering har dog suspenderet al flytrafik mellem Frankrig og Brasilien, som gør at det lige nu er svært for de tilknyttede brasilianske hold at deltage, men de arbejder lige nu på at sikre at de kommer ind i landet.

Vi har dog tidligere set hvordan turneringsarrangører simpelthen ikke kan få alle hold om bord på grund af de restriktioner, så vi må se hvordan det går.

"More information will be communicated soon, including updated Health and Safety measures based on the latest local authorities guidelines. We are dedicated to bringing you the best Six Invitational possible," siger Ubisoft.

Rainbow Six: Siege

Relaterede tekster

Rainbow Six: SiegeScore

Rainbow Six: Siege

ANMELDELSE. Skrevet af Anders Mai

Ubisofts populære shooter er tilbage for første gang siden 2008's Rainbow Six: Vegas 2. Er Siege det spil, fans har ventet på?Indlæser mere indhold