Dansk
Gamereactor
esports
Rainbow Six: Siege

Ubisoft har sat datoen for Six Invitational 2022

Turneringen starter den 7. februar og spilles foran et live publikum.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Som vi spekulerede i går, har Ubisoft nu løftet tæppet for Six Invitational 2022 og afsløret, hvornår den førende Rainbow Six: Siege-turnering finder sted. Som nævnt i en pressemeddelelse får vi at vide, at turneringen vil blive afholdt mellem 7.-19. februar og endda vil have et live publikum i de sidste par spilledage.

Specifikt vil det være 17.-19. februar, der vil indeholde et live publikum, hvor deltagerne går til Place Bell i Montreal for at fange handlingen, mens den udfolder sig. Det vil være første gang, six invitational har haft et livepublikum siden turneringen i 2020.

Det nøjagtige format er som følger:


  • Gruppespil - 7.-11. februar

  • Slutspil del I - 13.-15. februar

  • Slutspil del II og grand finale - 17.-19. februar

Selve begivenheden vil også prale af en kæmpe præmie på $ 3 millioner, hvoraf 20 hold vil kæmpe om, og for fans af det vigtigste Siege-spil vil det næste års indhold som sædvanlig blive afsløret under det, vi antager at være den sidste (muligvis endda sidste) dag i turneringen.

Rainbow Six: Siege

Relaterede tekster

Rainbow Six: SiegeScore

Rainbow Six: Siege

ANMELDELSE. Skrevet af Anders Mai

Ubisofts populære shooter er tilbage for første gang siden 2008's Rainbow Six: Vegas 2. Er Siege det spil, fans har ventet på?Indlæser mere indhold