Dansk
Gamereactor
nyheder
Splinter Cell: Blacklist

Ubisoft hentyder endnu en gang til nyt Splinter Cell-spil

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Ubisoft må siges at have benyttet sig af en lidt tvetydig marketingsstrategi hvad angår Splinter Cell-serien. Folk involveret i serien, deriblandt den italienske stemmeskuespiller bag hovedperson Sam Fisher, har tidligere hentydet til et nyt spil, men Ubisoft selv har afvist dette, og har sagt at selvom de arbejder på det, så ved de endnu ikke helt hvilket slags spil det skal være.

Men noget tyder på at Ubisoft nu selv henviser til udviklingen af et nyt projekt. Ubisofts spanske Twitter-profil har nemlig udgivet en mystisk besked, hvor de siger følgende:

"Hace falta entender la oscuridad para poder hacerle frente... #SamFisher"

Løst oversat står der; "You need to understand the darkness to face it... #SamFisher."

Beskeden er dog ikke blevet postet af nogle andre internationale Ubisoft-profiler, som har efterladt mange fans meget nysgerrige.

Hvad tror du der foregår?

Splinter Cell: Blacklist

Relaterede tekster

Splinter Cell: BlacklistScore

Splinter Cell: Blacklist

ANMELDELSE. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Sam Fishers nyeste eventyr vender tilbage til mange af de dyder, vi kender og elsker serien for. Men nogle vil sikkert stadig være utilfredse.

2
Splinter Cell fanfilm ude på Youtube

Splinter Cell fanfilm ude på Youtube

NYHED. Skrevet af Bengt Lemne

De kreative folk hos Atomic Productions har netop udgivet en kortfilm kaldet The Splinter Cell på Youtube, og her får vi ni minutter med Ubisofts kendte franchise. The...Indlæser mere indhold