Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Trackmania

Ubisoft kritiseres for at forsøge at lave definition af en abonnementsbaseret tjeneste om

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

For nylig ankom der her et helt nyt Trackmania, som igen udvikles af Ubisoft Nadeo, og selvom indtrykket af selve spillet lader til at være ganske positivt blandt fans, så har Ubisoft alligevel formået at komme i fedtefadet hos spillerne på grund af spillets mærkværdige monetariseringsplan.

Spillet kan ikke købes én gang, i stedet betaler du $10 om året for at få adgang til nogle dele af spillet, eller $30 om året for at adgang til Open Grand League. Du kan desuden spille dele af spillet gratis, men du har eksempelvis ikke fuld adgang til Track Editor, som må siges at være seriens hjerte.

Så hvad er problemet? Jo, fans har kritiseret spillet for at have en abonnementsbaseret model, men det mener Ubisoft faktisk ikke at spillet har. På Maniaplanet-forummet siger en repræsentant, at det faktisk slet ikke er et abonnement, men snarere bare et spil du... betaler flere gange for?

"Actually it's not a subscription model but an access to the game for a limited time. You pay for having access to the game for one period and that's it. When the time is over, you have to buy the game again for the time that you want to access it again."

Tja...

Trackmania

Relaterede tekster

2
TrackmaniaScore

Trackmania

ANMELDELSE. Skrevet af Daniel Andersen

Vi er kørt ud på vejene i Nadeos nye racer, men er det værd at blive en del af klubben?Indlæser mere indhold