Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
OddBallers

Ubisoft lancerer nyt dansk spil Oddballers

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Tilbage i 2016 udgav danske Game Swing det morsomme Stikbold! A Dodgeball Adventure. Siden da har udvikleren forsøgt at finpudse konceptet og forvandle, hvad der primært var en co-op singleplayeroplevelse, til et vaskeægte partyspil.

Nu kommer vi snart til at se, om studiets anstrengelser har båret frugt, da multiplayerspillet OddBallers udkommer den 24. marts til Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia og Amazon Luna. Det er selveste Ubisoft, der udgiver spillet, hvilket forklarer, hvorfor at det bliver tilgængeligt på cloudplatforme.

OddBallers inkluderer mere end 30 forskellige arenaer, masser af minispil og over hundredvis af kosmetiske tilpasningsmuligheder, så du din avatar kan se bedst muligt ud, når den får smadret en bold lige i fjæset.

I alt understøtter OddBallers op til fire spillere lokalt (seks på Nintendo Switch) og seks spillere online.

OddBallers
OddBallersOddBallers

Relaterede tekster

1
OddBallersScore

OddBallers

ANMELDELSE. Skrevet af Jakob Hansen

Gameplayet rammer plet, men desværre har det nye festspil glemt at sende invitationer ud.

0
Ubisoft lancerer nyt dansk spil Oddballers

Ubisoft lancerer nyt dansk spil Oddballers

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Tilbage i 2016 udgav danske Game Swing det morsomme Stikbold! A Dodgeball Adventure. Siden da har udvikleren forsøgt at finpudse konceptet og forvandle, hvad der primært...Indlæser mere indhold