Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Far Cry 5

Ubisoft loopede faktisk den samme dag i Far Cry 5 i lang tid

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I Far Cry 5 er det man ville kalde en daglig cyklus, hvor skyer bevæger sig dynamisk henover himlen, og hvor hver dag og nat bør være forskellig. Sådan har det dog ikke forhold sig i lang tid Hope County, for Ubisoft har indrømmet at spillet faktisk har loopet præcis den samme dag.

Ubisoft afholdte en præsentation ved den årlige <a href="https://s2018.siggraph.org/qqqSiggraph-messe</a>, og her afslørede de at hver eneste dag i Hope County er den samme dag. Angiveligvis havde udvikleren tekniske problemer med den lyssætning som dynamisk dagslys kan forårsage, så den simple løsning var bare at loope den samme dag, for så vidste de hvad de arbejdede med.

Dog ønsker de for fremtiden at udvikle spil der i sandhed præsenterer spilleren for en ny dag:

"Our workarounds have enabled us to ship a game and we're very happy about that, but we're definitely going to look at changing what we do and improving for future projects,"

Far Cry 5

Relaterede tekster

Far Cry 5Score

Far Cry 5

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Far Cry-serien skifter eksotiske lokationer ud med noget mere politisk og jordnært. Magnus har tilbragt masser af tid i Hope County, og er klar med en dom...Indlæser mere indhold