Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
The Division 2

Ubisoft ønsker crossplay i alle deres store titler

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Selvom crossplay langt om længe er ved at blive implementeret i en række større titler, takket være Sonys ændrede politik og stillingtagen til teknologien, så er vi stadig langt fra at kunne forvente at større titler benytter sig af det.

Det ønsker Ubisoft dog at ændre på, for det er nemlig deres ambition at have det som standard i alle deres store spil fremadrettet. Under firmaets finansmøde for nylig (via GamesIndustry) fortæller CEO Yves Guillemot, at der er et meget specifikt mål for Ubisoft.

"Our goal is to put cross-play on all the PvP games we have, over time. That's well on the way."

Indtil videre er det dog kun Brawlhalla og Just Dance der benytter sig af crossplay hos Ubisoft, men det kan meget vel være at de spil der allerede er under udvikling vil indeholde den feature.

The Division 2

Relaterede tekster

0
The Division 2: Warlords of New YorkScore

The Division 2: Warlords of New York

ANMELDELSE. Skrevet af Eirik Hyldbakk Furu

At skulle betale for en rejse tilbage til, hvor det hele startede, er det hele værd, når miljødesignet er i top, og når bosskampene er langt mere unikke, end vi er vant til.Indlæser mere indhold