Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Assassin's Creed IV: Black Flag

Ubisoft overvejer flere Assassin's Creed-spil per år

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Hidtil har det været standard med ét Assassin's Creed-spil per år, og måske et mobilspil afledt deraf. Men det er ingen selvfølge at det skal fortsætte sådan, og Ubisoft mener at flere Assassin's-spil om året ville være helt rimeligt, skriver Examiner.

Årsagen er, at Ubisoft ikke ser spinoff-titler som Assassin's Creed: Liberation HD som konkurrenter til hovedtitler såsom Assassin's Creed IV: Black Flag. Kort sagt kan der meget vel komme flere Assassin's Creed-spil fremover.

Assassin's Creed IV: Black Flag

Relaterede tekster

Assassin's Creed IV: Black FlagScore

Assassin's Creed IV: Black Flag

ANMELDELSE. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Vi har sat sejl, skudt med kanoner, gravet efter skatte, sejlet på kryds og tværs i det caribiske hav, og levet det frie liv til søs. Nåhja, og snigmyrdet en masse tempelriddere.

4
GOTY-opvarmningsspecial: 2013 - Plads 5

GOTY-opvarmningsspecial: 2013 - Plads 5

NYHED. Skrevet af Lee West

Nummer 5 fra Årets spil 2013... Black Flag er uanset format et pokkers underholdende sandkassespil, der er fyldt til randen med collectibles og sidemissioner. Lækker...

7
Mere Assassin's Creed til oktober

Mere Assassin's Creed til oktober

NYHED. Skrevet af Lee West

Assassin's Creed III, Assassin's Creed: Liberation HD og Assassin's Creed IV: Black Flag bliver nu samlet i en udgave kaldet Birth of a New World på PC, PS3 samt Xbox...Indlæser mere indhold