Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Roller Champions

Ubisoft skubber lanceringen af Roller Champions to "late spring"

Det var ellers meningen at det skulle være lige som hjørnet.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Kan du huske Roller Champions? Det er efterhånden virkelig lang tid siden at spillet blev afsløret, og sågar længe siden at der blev afholdte diverse beta-tests. Men det er altså meningen at det skal udkomme her i foråret, men Ubisoft ønsker åbenbart at trække den så længe som muligt.

Som insider Tom Henderson, der har været en af dem der har beta-testet spillet, afslører via Twitter, så er der blevet sendt en besked ud til beta-folket med en notits om, at lanceringen er skubbet til "late spring":

After evaluating every possible scenario, the team has concluded that they will need a bit more time to deliver the successful game you deserve. We believe it's the right decision to properly honour your excitement (and our own!) for the game and the competitive scene you've started around our beta."

Du kan se optagelser fra selvsamme beta her.

HQ
Roller Champions

Relaterede tekster

0
Roller ChampionsScore

Roller Champions

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Tre år efter den originale afsløring er Ubisoft endelig klar, og heldigvis er Roller Champions sjovt det meste af tiden.Indlæser mere indhold