Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
For Honor

Ubisoft tester dedikerede For Honor-servere og alle er inviteret

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Ubisoft snakkede tilbage i juli at de arbejdede på dedikerede servere til For Honor, og selvom det måske er en anelse sent de kommer, så er de altså snart tilgængelige. I anledningen af dette er det muligt for spillerne at prøveteste teknologien, og det kræver ikke engang at du har købt adgang til spillet.

På grund af det er en test vil det være begrænset hvilke spiltyper der er tilgængelige, og det vil derfor kun være muligt at spille Duel, Dominion samt Tribute. Til gengæld vil alle helte være tilgængelige, og vil kun koste 1 Steel hver for at låse op for, hvilket er let at optjene. Desuden vil fremskridt ikke blive overført til det aktive spil, men belønninger fra daglige missioner samt Community Orders vil blive overført når testen er ovre.

Testen er tilgængelig allerede nu, og kører til og med den 18 december. Læs mere om hvordan du deltager her.

For Honor

Relaterede tekster

For HonorScore

For Honor

ANMELDELSE. Skrevet af Anders Baad Mai

Et friskt pust for Ubisoft. Et friskt pust for multiplayerspil.

2
For Honor kommer til Xbox Game Pass

For Honor kommer til Xbox Game Pass

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Normalt får vi en del spil præsenteret til Xbox Game Pass i begyndelsen af måneden. Men nu er spillene til starten af juni afsløret, og vi får kun præsenteret fire af...Indlæser mere indhold