Dansk
Gamereactor
nyheder
Splinter Cell: Blacklist

Ubisoft Toronto arbejdede på et tidspunkt på et nyt Splinter Cell

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Lige nu lader Splinter Cell-seriens fremtid til at være en kende uvis, for selvom Ubisoft-ledelsen adskillige gange har sagt at serien ikke er glemt, så lader har de ikke vist nogen livstegn. Desuden viser det sig nu, at de tilsyneladende har lukket ned for et projekt efter udgivelsen af Splinter Cell: Blacklist.

I et interview med Gamereactor i Spanien (som du kan læse på engelsk her) afslører Jade Raymond, der var chef for Ubisoft Toronto i de dage, at de faktisk arbejdede på et nyt spil i serien.

We had a [Splinter Cell] design that we actually had and worked on and would have wanted to make".

Raymond afslørede ikke direkte at spillet blev aflyst, men det er efterhånden en del år siden, så mon ikke at projektet måtte lade livet så studiet kunne udvikle Starlink: Battle for Atlas i stedet?

Splinter Cell: Blacklist

Relaterede tekster

Splinter Cell: BlacklistScore

Splinter Cell: Blacklist

ANMELDELSE. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Sam Fishers nyeste eventyr vender tilbage til mange af de dyder, vi kender og elsker serien for. Men nogle vil sikkert stadig være utilfredse.

2
Splinter Cell fanfilm ude på Youtube

Splinter Cell fanfilm ude på Youtube

NYHED. Skrevet af Bengt Lemne

De kreative folk hos Atomic Productions har netop udgivet en kortfilm kaldet The Splinter Cell på Youtube, og her får vi ni minutter med Ubisofts kendte franchise. The...Indlæser mere indhold