Dansk
Gamereactor
nyheder
Splinter Cell: Blacklist

Ubisoft-chef kæmper for ressoucer til at bringe Splinter Cell tilbage

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I løbet af de seneste par år har Ubisoft kun sparsomt udtalt sig om Splinter Cell-serien, og selvom Yves Guillemot adskillige gange har sagt at serien vil vende tilbage, så har vi ikke hørt nogle livstegn fra det næste kapitel. Nu ved vi at netop fordi virksomheden stort set kun investerer i spil med åbne verdener, så er det lidt svært at sikre ressourcer til at lave et nyt Splinter Cell.

Så meget siger virksomhedens Chief Creative Officer, Serge Hascoet, i et interview med Game Informer, og her fortæller han at selvom de hverken definitivt er i gang eller ikke er med et nyt Splinter Cell, så kæmper for ressourcer for at få det lavet. Det samme gælder desuden for Prince of Persia.

"I love Splinter Cell. I love Prince of Persia. I can't disclose any information at this time, but I can say we are fighting for resources. It's not a question of will, it's a question of means."

Som tiden går passer et semi-lineært spil som Splinter Cell heller ikke rigtig ind i Ubisofts formel. Hvad ville du sige til hvis det næste spil var mere åbent?

Splinter Cell: Blacklist

Relaterede tekster

Splinter Cell: BlacklistScore

Splinter Cell: Blacklist

ANMELDELSE. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Sam Fishers nyeste eventyr vender tilbage til mange af de dyder, vi kender og elsker serien for. Men nogle vil sikkert stadig være utilfredse.

2
Splinter Cell fanfilm ude på Youtube

Splinter Cell fanfilm ude på Youtube

NYHED. Skrevet af Bengt Lemne

De kreative folk hos Atomic Productions har netop udgivet en kortfilm kaldet The Splinter Cell på Youtube, og her får vi ni minutter med Ubisofts kendte franchise. The...Indlæser mere indhold