Dansk
Gamereactor
esports
XDefiant

Ubisofts administrerende direktør ønsker, at XDefiant bliver den næste store esport

Yves Guillemot: "Jeg ville elske at se det som en seriøs esport."

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det ser ud til, at Ubisoft har nogle meget store forhåbninger til fremtiden for sit populære free-to-play arena shooter, XDefiant. CEO Yves Guillemot har talt i et interview om spillet, hvor han nævnte, at han mener, at der "ingen grænser" er for, hvad skytten kan være, og at det bør betragtes som en "seriøs esport".

Specifikt sagde Guillemot: "Nå, ud over at det løbende opdateres, med forskellige oplevelser og optimeret gameplay, ville jeg elske at se det som en seriøs esport. Men virkelig, for et spil som dette er der ingen grænser for dets fremtid. Og vi har et fantastisk hold på banen, som lytter til vores spillere og kommunikerer med dem, hvilket er så afgørende. Vi er kommet godt fra start, men der er stadig lang vej igen, og jeg glæder mig til, at vi tager udfordringen op."

Er du enig i Guillemots udsagn om, at XDefiant kan blive en stor esport, eller tror du, at den har en udfordrende fremtid foran sig?

XDefiant

Relaterede tekster

XDefiantScore

XDefiant

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Til trods for at spillet virkelig mangler et gratis Battle Pass, så er det her kommet virkelig godt fra start af.Indlæser mere indhold