Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Halo: The Master Chief Collection

Udvikleren af Halo: The Master Chief Collection ønsker flere spillere i multiplayer

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Fra en forfærdelige lancering til den nuværende status som en af branchens bedste spilsamlinger må man sige, at Halo: The Master Chief Collection har været på noget af en rejse. Men selv efter flere år med opgraderinger og forbedringer (for nyligt fik spillet fuld Xbox Series X support med 4K og 60/120 fps), så er 343 Industries endnu ikke færdige med at opgradere spillet.

Under en nylig Xbox Twitch stream, delt på Twitter, fortalte spillets producer Sean Swindersky, at udvikleren i øjeblikket overvejer om man kan få plads til flere tropper på kamppladsen - helt op til 60 styks mod de nuværende 16:

"If we can add more people... obviously [looking at] the performance and some of the other consoles... if we can add that kind of stuff to go higher than 16 players in these classic games and help it get up to 40-60, that would be wild."

Om det så rent faktisk kommer til at ske, vides endnu ikke. Men det ville være mærkeligt at fortælle om, hvis ikke det var noget, man på et eller andet plan har diskuteret internt.

Er du mere interesseret i et nyt Halo, så udkommer Halo Infinite senere på året.

Halo: The Master Chief Collection

Relaterede tekster

4
Halo: The Master Chief CollectionScore

Halo: The Master Chief Collection

ANMELDELSE. Skrevet af Sebastian R. Sørensen

Master Chief, Covenant og The Flood er tilbage i en hidtil uset fuldstændighed, hvor nybegyndere kan sætte sig godt til rette og begynde her, og fans kan nyde nostalgiens vinde blæse. Sådan da...Indlæser mere indhold