Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Forza Horizon 3

Udvikleren brugte 18 måneder på de første 10 minutter Forza Horizon 3

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

At udvikle spil tager lang tid og koster rigtig mange penge, det vi alle. Men hvad der fortsat er fascinerende er præcis hvor lang tid det tager at skabe noget som spillere oplever på få minutter. Et eksempel på dette kommer nu via Playground Games' Forza Horizon 3, hvor de åbenbart brugte hele 18 måneders arbejde på at skabe de første 10 minutter af spillet.

Spillets instruktør, Ralph Fulton, afslørede for nylig ved Nordic Game, at førstehåndsindtrykket af sådan et spil er altafgørende, og derfor var selve åbningen det der fik allermest opmærksomhed.

"Humans form their first impressions incredibly quickly. We apparently decide whether we like someone, or whether we want to do business with them, within the first three seconds.

"So what happens if you don't make a good first impression [with your game]? In the most extreme cases, your player will stop playing."

Data viser faktisk at 10-20% af Forza-spillere ikke har fået den første Achievement, som måske fortæller lidt om hvorfor der er fokus på åbninger.

Forza Horizon 3

Relaterede tekster

Forza Horizon 3Score

Forza Horizon 3

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Forza Horizon-serien er tilbage, og Magnus har kørt Australien tynd. Kan Forza Horizon 3 toppe sin forgænger?

3
Forza Horizon 3 får Hot Wheels-udvidelse

Forza Horizon 3 får Hot Wheels-udvidelse

NYHED. Skrevet af Mikael Jensen

Det er snart tid til at finde det inde barn løs, for Forza Horizon 3 ser nemlig ud til at få en yderst interessant udvidelse. Den kommende udvidelse byder på nye baner...Indlæser mere indhold