Dansk
Gamereactor
esports
EA Sports FC 24

UEFA eChampions League afholdes i slutningen af maj

Det vil indeholde en præmiepulje på $280.000.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Mens den virkelige Champions League fortsætter i aften, når den første del af den første af de to semifinalekampe finder sted, har EA og UEFA annonceret, hvornår vi kan se frem til næste fase af UEFA eChampions League.

eChampions League vil være tilbage fra 11.-12. maj, når gruppespillet for arrangementet afholdes. Dette vil se 40 hold, der ønsker at lande en plads i knockoutfasen, der er planlagt til 18.-19. maj, alle for at tjene en af otte pladser i finalen i slutningen af måneden.

eChampions League Finals afholdes i slutningen af maj i form af en fysisk begivenhed, der afholdes på Magazine London mødested den 29. maj. Eventen vil indeholde en præmiepulje på $280.000, hvor vinderen krones som vinder af eChampions League for denne sæson.

Finals -begivenhederne vil have et fysisk element med en live skare, hvor deltagerne kan se handlingen personligt og deltage i en række aktiviteter, der vil være tilgængelige. Finals vil også blive streamet live på EA Sports FC 's sociale kanaler.

EA Sports FC 24

Relaterede tekster

EA Sports FC 24Score

EA Sports FC 24

ANMELDELSE. Skrevet af Jakob Hansen

FIFA 24 er blevet til EA Sports FC 24, men lad dig ikke narre. Navnet er desværre den mest markante ændring i årets meget undervældende fodboldspil fra EA Sports.Indlæser mere indhold