Dansk
Gamereactor
nyheder
FIFA 12

UEFA Euro 2012

EA forklarer hvad DLC indeholder

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Som det eneste officielt licenserede spil i forbindelse med europamesterskaberne i fodbold, der begynder den 8. juni i Polen og Ukraine, vil EA Sports UEFA Euro 2012 forsøge at genskabe dramaet fra en af verdens største og mest sete sportsbegivenheder. Fans vil kunne kæmpe for deres nationale stolthed og ære med deres foretrukne europæiske landshold under UEFA Euro 2012-turneringen mod rivaliserende nationer under gruppestadiet og videre til knockout-fasen for i sidste ende at spille om titlen som europamestre.

I går afslørede EA desuden planerne om at finde verdens bedste UEFA Euro 2012-spillere på PlayStation3 og Xbox 360. De to bedste spillere på hver enkelt konsol vil blive fundet via en række online-kvalifikationskampe. Disse spillere vil så mødes i den store mesterskabsfinale på banen på det olympiske stadion i ukrainske Kiev blot få timer før deres helte træder ind på det selvsamme græstæppe under UEFA Euro 2012-mesterskaberne.

Du kan finde flere detaljer om den digitale turnering på: www.ea.com/intl/football/1/euro12-tournament

EA Sports og Coca-Cola Zero samarbejder desuden om at levere en online-tjeneste, som vil overføre virkelige historier fra UEFA Euro 2012 (både fra kvalifikationskampene og selve slutrunden) til spillet. Dermed får spillerne mulighed for at genopleve nogle af de mest dramatiske øjeblikke som unikke udfordringer baseret på virkelighedens kampe. Fans vil kunne foreslå kampe og stemme på dem, de ønsker selv at spille, ved at besøge EAs fodbold-community på Facebook.

UEFA Euro 2012 indeholder også den helt nye Expedition-spilvariant, som giver fans mulighed for at opbygge, styre og spille med deres egne hold mod andre europæiske nationer og udtænke den perfekte taktik i jagten på det europæiske fodboldherredømme. Fans kan vælge at udnævne enten deres foretrukne, europæiske spiller eller deres FIFA 12 Virtual Pro-spiller som anfører for deres "hjemmelavede" hold, og vil kunne få adgang til bedre spillere fra de lande, man vinder over. Spillere, som derefter kan bruges til at overvinde de bedste landshold for at samle alle de største stjerner i forsøget på at slå samtlige 53 lande og fuldende indtagelsen af Europa.

HQ

Relaterede tekster

2
FIFA 12: UEFA Euro 2012Score

FIFA 12: UEFA Euro 2012

ANMELDELSE. Skrevet af Christofer Olsson - GR SE

Som opvarmning til årets store fodboldfest har EA Sports valgt at udgive sit mesterskabsspil som DLC-udvidelse. Vi fælder dom over det nye tiltag.

1
FIFA 12Score

FIFA 12

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Blichfeldt

Vi har givet Nintendo 3DS-versionen af FIFA 12 en tur gennem testmaskinen, og er overrasket over hvor mange kræfter EA har lagt i spillet. Læs anmeldelsen her...Indlæser mere indhold