Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Sonic Adventure

Ugens Xbox Live-spil

Dreamcast-klassikeren er på Live

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

God morgen.

Kan du huske det? Sonic-spillet i 3D som faktisk var et af de bedre af slagsen. Sonic Adventures var navnet, året var 1998 og maskinen hed Dreamcast. Nu er det tilbage på Xbox Live til 800 Microsoft Point, hvilket i andet end rumpenge svarer til lige omkring 75 kroner.

Grafikken har fået et nøk mod HD og der er nu inkluderet ranglister. Men det er ikke kun på Xboxen at der er venter nyt, PlayStation Network er også fyldt til randen med nye titler og Move-demoer. Så mange at vi nok skal ridse situationen op senere i dag.

Sonic Adventure
Sonic Adventure
Sonic Adventure
HQ

Relaterede tekster

1
Sonic AdventureScore

Sonic Adventure

ANMELDELSE. Skrevet af GameReactor

Der er ingen tvivl om at Sonic er et at de bedste spil, der er lavet i lang tid. Det overstiger mine forventninger til maskinens formåen, og er et perfekt eksempel på at man sagtens kan konverterer et 2D spil til en 3D verden.

0
Sonic Adventure DX - nye screens

Sonic Adventure DX - nye screens

NYHED. Skrevet af Rasmus Berg

Så er der igen nye screens fra Sega’s optimerede udgave af det oprindelige Sonic Adventure, der tog Dreamcast med storm. Under navnet DX gemmer der sig et optimeret spil med flottere grafik og en del små overraskelser i posen.

0
Sonic Adventure DX på vej

Sonic Adventure DX på vej

NYHED. Skrevet af Rasmus Berg

Så har Sega udsendt de første screenshots fra deres seneste Sonic spil som forventet er op vej til GameCube. Under navnet Sonic Adventure DX gemmer der sig endnu et hæsblæsende spil der kan linkes med den kommende udgave til Game Boy Advance.Indlæser mere indhold